Op 10 augustus 2008 hebben we onze 3e workshop kunnen volgen , onder leiding van Lisa Verschueren , die al enige jaren actief is het doggy dance wereldje.

We kregen allemaal om beurt de tijd om dingen te vragen en met onze hondjes te werken .

Zo hebben Enya en ik geprofiteerd van het feit dat Lisa haar honden zo mooi konden galopperen, dus wilde wij dat ook kunnen .

Nu we de uitleg gekregen hebben , lijkt het zelfs poepsimpel ( maar ja dat is ook met iedere nieuwe oefening ) Ook hebben we manken nog eens gevraagd , ja daar zijn we al mee bezig maar vroeg me af of ik wel goed bezig was , en blijkt dus van wel .

Na onze tijd vroeg er iemand hoe kan je ver af werken in een cirkel . Weer stonden onze oren open en ja dat zijn weer giga veel tips mee .

Wat ik ook wel leuk vond is dat ik zelfs aan de dingen waar ik normaal niets meer aan had , nu deze veel had .

Want ja als je les geeft dan moet je alle tips gebruiken die je krijgen kan . We kunnen nu wel weer wat verder met onze raad en daad die we mee kregen .

Ook iets wat Enya al een hele poos doet en ik me dood aan erger dan zien vele mensen graag in de doggy dance , en dat is dat krabben aan de gazon na haar plasje , mag ik dus niet bestraffen maar dus belonen .

Wat ik super vond vandaag is dat ons Enya toch terug zal kunnen jumpen . had haar dat als pup afgeleerd, maar ze begint het weer te doen. Goed girl

En na de middag stopte het met regenen zodat we nadien in de zon konden verder oefenen . Moe maar voldaan ( vooral in ons koppeke ) zijn we huiswaarts gekeerd .

Workshops die qua tips echt wel de moeite was .

Bedankt Elisa en Linda voor de tips .

Vanessa en Enya

Back to Palmares